Οι Δραστηριότητες του Mindrolling International για το 2020

Οι Δραστηριότητες του Mindrolling International για το 2020

Με το ξέσπασμα της πανδημίας του Κορονοϊού, ο κόσμος ήρθε αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές προκλήσεις και όλοι έπρεπε να αντιμετωπίσουμε έντονες αλλαγές στους συνήθεις τρόπους ζωής μας. Η Διεθνής κοινότητα του Μιντρολλίνγκ δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρά τις πολλές αλλαγές και τις αβεβαιότητες της χρονιάς, η κοινότητά μας προσπάθησε να μεταβάλει και να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις με διάφορους τρόπους. Ακολουθούν μερικές αναφορές σχετικά με τις διάφορες δραστηριότητες των τελευταίων μηνών.


Η απομόνωση των 100 ημερών - Φέρνοντας τις δύσκολες περιστάσεις στο δρόμο της άσκησης.

 

Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, ο κορονοϊός άρχισε να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις και οι χώρες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να επιβάλλουν αυστηρές καραντίνες στους πληθυσμούς τους. Εκείνη την περίοδο υπήρχαν πάνω από είκοσι μέλη της κοινότητας  που ήταν σε αυστηρή απομόνωση στο MindrollingLotusGarden. Παρά την εξάπλωση της πανδημίας, των ταξιδιωτικών περιορισμών και την καραντίνα που επιβλήθηκε σε όλο τον κόσμο, τα περισσότερα από τα πρεσβύτερα μέλη παρέμειναν σταθεροί στην απομόνωση και έχοντας επίγνωση των δεσμεύσεων της απομόνωσης συνέχισαν την απομόνωσή τους χωρίς εμπόδια και διακοπές.


Με την καθοδήγηση και την ενθάρρυνση της Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε σχεδόν όλοι αποφάσισαν να πάρουν την καραντίνα σαν ευκαιρία να συνεχίσουν την απομόνωση και την άσκησή τους και πολλοί επέκτειναν την απομόνωση των 100 ημερών και συνέχισαν επ' αόριστον. Παίρνουμε μεγάλη έμπνευση από το παράδειγμά τους που σαν ασκούμενοι, μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις, στράφηκαν ακόμη πιο δυνατά στο Ντάρμα για Προστασία και παρέμειναν άφοβοι και σταθεροί στη δέσμευσή τους να ολοκληρώσουν την απομόνωση. Ελπίζουμε ότι ακολουθώντας αυτό το παράδειγμα, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να συμβεί στον κόσμο, η Ρίνποτσε να συνεχίσει να καθοδηγεί την κοινότητα ώστε όλο και περισσότερα μέλη της κοινότητας να μπορούν να αναλάβουν την δέσμευση για μακροχρόνιες απομονώσεις -ως ένα ισχυρό μέσο για την πραγματική ολοκλήρωση του δρόμου του Βουδιστικού Ντάρμα.

 

Το Mindrolling Internationalστην προσπάθεια ανακούφισης της πανδημίας

 

Ενώ ο κόσμος αντιμετώπιζε την αυξανόμενη πανδημία και τις πολλές προκλήσεις που έφερε σε αμέτρητους ανθρώπους, η παγκόσμια κοινότητα του Mindrolling International  ανέλαβε την πρωτοβουλία και δεσμεύτηκε να διασφαλίσει σε μερικά από τα πιο ευάλωτα άτομα να παραμείνουν ασφαλή και να έχουν φροντίδα κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών. Τον Απρίλιο, καθώς η Ινδία συνέχιζε την αυστηρή καραντίνα η Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει στη στήριξη χιλιάδων ανθρώπων στην ινδική πολιτεία Uttarakhand, όπου βρίσκεται το μοναστήρι του Μιντρολλίνγκ. Με τις πολλές οικονομικές δυσκολίες, πολλοί άνθρωποι ήρθαν αντιμέτωποι με το γεγονός  ότι δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα -τρόφιμα, στέγη  και ιατρική περίθαλψη. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στο Uttarakhand συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Η Ρίνποτσε  σε συνεργασία με το κράτος και τις τοπικές κυβερνήσεις εργάστηκε για να προσφέρει ανακούφιση σε εκείνους με τις περισσότερες ανάγκες.
Από τη στιγμή που η Ρίνποτσε έστειλε το αίτημα για δωρεές, η παγκόσμια κοινότητα ανταποκρίθηκε άμεσα σε αυτήν την επείγουσα ανάγκη συγκεντρώνοντας χρήματα για τις προσπάθειες ανακούφισης. Εκατοντάδες οικογένειες εφοδιάστηκαν με τρόφιμα, φάρμακα και είδη καθαρισμού για κάθε μήνα. Το Mindrolling International δραστηριοποιήθηκε διανέμοντας  μάσκες προσώπου, προστατευτικό εξοπλισμό, απολυμαντικό χεριών και υλικών απολύμανσης, ασπίδων προσώπου και ιατρικών ειδών σε διάφορες κοινότητες και σε ομάδες εργαζομένων στον τομέα της υγείας. Επιπλέον, αυτά τα χρήματα επέτρεψαν τον συνεχή καθαρισμό και την απολύμανση των περιοχών καθώς και τη διασφάλιση υποστήριξης στα ηλικιωμένα μέλη της κοινότητας με τροφή και ιατρική βοήθεια.Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και όποιος θα ήθελε να συνεισφέρει σε αυτό το πρόγραμμα θα συνέβαλε δραστικά στην καλυτέρευση της ζωής κάποιου συνανθρώπου.
Παρακαλώ επισκεφθείτε το https://www.lotusgardens.org/office/make-a-donation/  σημειώνοντας στο κουτί για τα σχόλια “IndiaPandemicRelief” (Ινδία για την ανακούφιση της πανδημίας.) για να στείλετε τη δωρεά σας κατευθείαν σε αυτόν τον σκοπό.Συσκέψεις του Lotus Garden Deleg- Φροντίδα για την Σάνγκα μαςΕν μέσω της παγκόσμιας καραντίνας λόγω της πανδημίας, η Μίνλινγκ Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε ενθάρρυνε την ομάδα του MindrollingLotusGardenDeleg να είναι υπεύθυνη για την υγεία και την ευημερία της παγκόσμιας σάνγκα. Το MLGDeleg διοργάνωσε μια σειρά βιντεοδιασκέψεων προσκαλώντας ομάδες μελών της Σάνγκα να παρακολουθήσουν συζητήσεις με επικεφαλής την ομάδα του Deleg.
Αυτές οι συναντήσεις διοργανώθηκαν περιφερειακά στο Zoom για να συζητηθούν θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας και οι προκλήσεις που επηρεάζουν τα μέλη μας. Το φόρουμ συντονίστηκε από τους, Λόπον Barbara Ryan και Helen Berliner, τον Ντρουπ Πον Roar Vestre μαζί με παλαιότερα μέλη της Σάνγκα και τους επαγγελματίες υγείας, Michael Rogan, Carl Rosenthal και Bonnie Charon. Αυτές οι συναντήσεις έδωσαν την ευκαιρία στα μέλη να αλληλο-υποστηριχθούν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο αναταραχής και αβεβαιότητας, να εκφράσουν τις εμπειρίες τους και να ζητήσουν βοήθεια, ανάλογα με τις ανάγκες. Ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για όλους τους εμπλεκόμενους να δηλώσουν απλά συμμετοχή και να μείνουν σε επαφή με τα μέλη της Σάνγκα σε αυτές τις δύσκολες και, συχνά, μοναχικές στιγμές.


Τελετή προσευχής με την Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε - Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση και τελετές προσευχών στο Μιντρολλίνγκ


Στις αρχές Απριλίου, η Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε φιλοξένησε μια τελετή προσευχής στο διαδίκτυο για ολόκληρη τη Σάνγκα. Στο αποκορύφωμα της αβεβαιότητας, η Ρίνποτσε καθησύχασε και πρόσφερε αλληλεγγύη στα μέλη της Σάνγκα, ενθαρρύνοντας όλους να χρησιμοποιήσουν αυτές τις δύσκολες συνθήκες σαν ευκαιρία για να ασκηθούν και να εμβαθύνουν στη δέσμευσή τους στο Ντάρμα, και ιδιαίτερα να βάλουν στην καρδιά τους και να εργαστούν σύμφωνα με τις κεντρικές αρχές των διδασκαλιών του Βούδα: ανιδιοτέλεια και παροδικότητα. Μέσα από το διαδίκτυο, από την κατοικία της στο Μοναστήρι του Μιντρολλίνγκ στην Ινδίας, η Ρίνποτσε παρείχε ένα σχόλιο μαζί με μια σειρά προσευχών που επικεντρώνονταν στο να θεραπεύσουν και να εμπνεύσουν τους μαθητές να βρουν πραγματικό καταφύγιο στα λόγια του Βούδα και των μεγάλων Μποντισάττβα του παρελθόντος. Οι προσευχές περιελάμβαναν την Επταπλή προσφορά, την σάντανα και τους επαίνους της Τάρα, τον Βούδα της Ιατρικής, προσευχές για το Σουκαβάτι και την Βασίλισσα των Προσευχών. 
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν πολλές τελετές προσευχών στο Μοναστήρι του Μιντρολλίνγκ για την διάλυση των εμποδίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Ρίνποτσε, μαζί με τους μοναχούς του Μιντρολλίνγκ και τις μοναχές του Σάμτεν Τσε, έκαναν την σάντανα του Μίνλινγκ Ντόρσεμ για όλους εκείνους που έχασαν την ζωή τους στην πανδημία, μαζί με προσευχές για τους αγαπημένους των μελών της σάνγκα που  χάθηκαν τον περασμένο χρόνο. Έγιναν τελετές προσφοράς κεριών και προσευχές για τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη και για όλους όσους υπηρετούν στην πρώτη γραμμή της πανδημίας. Έγιναν εκτεταμένες ασκήσεις Προστατών για να τελειώσει σύντομα η πανδημία  και για την αποτροπή όλων των εμποδίων. Για τρεις ημέρες έγινε η σάντανα του Μίνλινγκ Ντόρσεμ στο Μιντρολλίνγκ και  αφιερώθηκε σε όλα τα όντα. Τα αιτήματα για τις προσευχές ήρθαν από τα μέλη της σάνγκα από όλο τον κόσμο. Οι προσευχές αφιερώθηκαν επίσης σε όσους είναι εν ζωή, για να έχουν προστασία από εμπόδια, και για όλους εκείνους που έχουν πεθάνει για να οδηγηθούν σε καλές επαναγεννήσεις. Οι προσευχές συνεχίζονται και κάθε ένα από τα αιτήματα πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια αυτών των τελετών προσευχής.


 
 

Ασκήσεις και Συσσωρεύσεις της Σάνγκα Παγκοσμίως


Καθώς η πανδημία μεγάλωνε χωρίς να φαίνεται να τελειώνει, η Ρίνποτσε έδωσε την δυνατότητα στην Σάνγκα να παραμείνει συνδεδεμένη και να κάνει ενάρετη δραστηριότητα σε μεγάλη κλίμακα. Από τις 3 μέχρι τις 7 Μαΐου 2020, η παγκόσμια Σάνγκα συσσώρευσε μάντρα και παρακλήσεις του Γκούρου Ρίνποτσε. Συνολικά, η Σάνγκα συγκέντρωσε πεντέμισι εκατομμύριο Βάτζρα Γκούρου μάντρα, πάνω από μισό εκατομμύριο της Επίκλησης των Επτά Στίχων και μισό εκατομμύριο επικλήσεις Ντούσουμ Σάνγκυε. Η συλλογική άσκηση αφιερώθηκε στην κάθαρση και εξάλειψη των απίστευτων εμποδίων που αντιμετωπίζουν τα όντα σε όλο τον κόσμο.
Για να τιμηθεί ο εορτασμός του Σάγκα Ντάουα στις 5 Ιουνίου - ένας από τους πιο ιερούς μήνες του χρόνου που γιορτάζεται η γέννηση, η φώτιση και η παρανιρβάνα του Βούδα - η Ρίνποτσε ενθάρρυνε την Σάνγκα να είναι ολόκληρος ο μήνας ευκαιρία εμβάθυνσης της άσκησής μας . Η Ρίνποτσε έδωσε ένα καθημερινό πρόγραμμα προσευχών σε όλα τα μέλη της Σάνγκα που μπορούσαν να δεσμευτούν σε καθημερινές περιόδους διαλογισμού. Οι προσευχές αυτές επικεντρώθηκαν στη συσσώρευση της αρετής και στη Γκούρου Γιόγκα του Βούδα Σακυαμούνι. Την ημέρα της πανσέληνου, η Ρίνποτσε ενθάρρυνε όλους στη Σάνγκα να πάρουν τους όρκους των λαϊκών της μιας ημέρας και να πραγματοποιήσουν την άσκηση της τελετής της γιορτής, είτε σαν ομάδα (διατηρώντας την κοινωνική απόσταση), είτε ατομικά. Για πολλούς, αυτή ήταν μια ευκαιρία να συμμετάσχουν επίσημα στους όρκους για πρώτη φορά. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Βούδα, η άσκηση υπογράμμισε τη σημασία της συσσώρευσης της αρετής και της σοφίας σαν μέσο εκπαίδευσης του νου μας.
Με το ίδιο πνεύμα, η σάνγκα συνέχισε να ασκεί και να συσσωρεύει μάντρα, επικλήσεις και τελετές γιορτής φτάνοντας στην Ημέρα του Γκουρού Ρίνποτσε (10η ημέρα) του 5ου σεληνιακού μήνα. Αυτή η 10η ημέρα του 5ου μήνα είναι η ημέρα που ονομάζεται Treda Tshechu και γιορτάζεται η γέννηση του Γκούρου Ρίνποτσε ως ο Λωτογέννητος. Χαιρόμαστε για την ασύλληπτη αρετή που παράχθηκε από τη Σάνγκα που συμμετείχε σε αυτές τις ενάρετες δραστηριότητες αφιερωμένες στο όφελος όλων των όντων. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στην Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε, η οποία συνεχώς μας καθοδηγεί και μας ενθαρρύνει να συνεχίζουμε να εμβαθύνουμε και να ενδυναμώνουμε την άσκησή μας, να μην ενδώσουμε στην σύγχυση και την αδράνεια.
 
Όλοι εμείς που είμαστε μέρος αυτών των θαυμάσιων ασκήσεων είδαμε την Σάνγκα να ενώνεται σε μία ενιαία παγκόσμια Σάνγκα με μοναδικό σκοπό την γνήσια άσκηση του Ντάρμα και το όφελος των όντων, όπου και όποτε είναι δυνατόν. Αυτό έγινε εφικτό μόνο μέσα από τις ευλογίες, την ενθάρρυνση και την καθοδήγηση της Μιντρολλίνγκ Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε και της Τζέτσουνλα, που χρησιμοποίησαν τις τρέχουσες προκλήσεις για να μας κάνουν όλους πιο συνδεδεμένους και αφοσιωμένους από ποτέ.
 

 

Το Πρώτο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Μίντρολ Λέκσε - Μελέτες σε βάθος για την Παγκόσμια Σάνγκα


 

Υπό την διεύθυνση και καθοδήγηση των Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε και Τζέτσουν Ντέτσεν Πάλντρον,η διαδικτυακή πύλη Ντάρμασρι, άνοιξε στις 24 Ιουλίου 2020 σαν μια διαδικτυακή πηγή για τους μαθητές σε όλο τον κόσμο, για να έχουν πρόσβαση σε διδασκαλίες, προγράμματα και στις πολύτιμες πηγές του Ντάρμα, ώστε να καθοδηγήσουν και να υποστηρίξουν την άσκηση και την μελέτη τους. Λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των Δασκάλων μας και τις ανάγκες της Σάνγκα, η διαδικτυακή πύλη Νταρμασρί θα υποστηρίξει τις δυνατότητες για άσκηση και μελέτη του πολύτιμου Ντάρμα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, σαν στήριξη των παραδοσιακών και πιο προσωπικών διδασκαλιών.

Σαν ανταπόκριση στις περιστάσεις που αποτρέπουν τις προσωπικές διδασκαλίες αυτό το καλοκαίρι, η Διαδικτυακή Πύλη Νταρμασρί ξεκίνησε φιλοξενώντας το πρώτο διαδικτυακό πρόγραμμα του Mindrolling International: Το Διαδικτυακό Μίντρολ Λέκσε, Μέρος 1ο.
Το 2017, η Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε ξεκίνησε έναν κύκλο διδασκαλιών πάνω στην Τριλογία της Ανάπαυσης, του Παντογνώστη Λόνγκτσεν Ράμπτζαμ, μέσω του εκτενούς σχόλιού του που ονομάζεται Το Μεγάλο Άρμα. Οι μαθητές μελέτησαν τις ηχογραφήσεις αυτών των διδασκαλιών και η Ρίνποτσε παρείχε ένα καθημερινό πρόγραμμα άσκησης, ενώ έδωσε πρόσθετες διδασκαλίες κατά τη διάρκεια του προγράμματος των δύο εβδομάδων. Επιπλέον, οι μελέτες των συμμετεχόντων υποστηρίχθηκαν από τακτικές περιόδους επισκόπησης που καθοδηγήθηκαν από 20 Εκπαιδευτές του Ντάρμα που διορίστηκαν από την Ρίνποτσε.
Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 800 μαθητές από περισσότερες από 30 χώρες, παρείχε μια μοναδική ευκαιρία να καταβάλουμε προσπάθεια για την κατανόηση αυτών των πολύτιμων διδασκαλιών. Οι μαθητές έδειξαν υποδειγματική δέσμευση και πειθαρχία, τα οποία έδωσαν στη Σάνγκα μεγάλη ενθάρρυνση στο ότι η μελέτη του Ντάρμα με αυτό το νέο μέσο μπορεί να εμπλουτίσει και να εμβαθύνει όλες τις εξασκήσεις μας στο Ντάρμα -αυτές της ακρόασης, του στοχασμού και διαλογισμού.

 
 

 

 28 Ιουλίου 2020 - Εορτασμός των 6ων Γενεθλίων του Μίνλινγκ Ντούνγκσε Ρίνποτσε


Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η Σάνγκα του Mindrolling International γιόρτασε τα 6α γενέθλια του Μίνλινγκ Ντούνγκσε  Ρίνποτσε,στις 28 Ιουλίου 2020. Ο Ντούνγκσε  Ρίνποτσε και η μεγαλύτερη αδερφή του, Τζέτσουν Ρίνποτσε, φέρνουν μεγάλη ευτυχία και ελπίδα για το μέλλον. Καθ 'όλη τη διάρκεια της πανδημίας, οι δύο νέοι Ρίνποτσε συνέχισαν πλήρως την εκπαίδευσή τους και κατάφεραν να συνεχίσουν όλες τις σπουδές τους χωρίς διακοπή.
Στις 28 Ιουλίου, έγιναν εκτεταμένες προσευχές και προσφορές μάνταλα από τους Ρίνποτσε, Τούλκου, Κένπο, μοναχούς και μοναχές, και την λαϊκή κοινότητα του Μιντρολλίνγκ στο κύριο ιερό του Μοναστηριού Μιντρολλίνγκ. Για να σηματοδοτήσουν αυτήν την  ξεχωριστή περίσταση, τα Μοναστήρια Μιντρολλίνγκ στην Ντέχρα Ντουν, τη Λάβα, τη Καλιμπόνγκ και το Σικκίμ, όλα γιόρτασαν με μεγάλη χαρά και απέραντες προσφορές. Το Μίνλινγκ Λάμπρανγκ προσέφερε καινούργια ράσα και προμήθειες σε όλα τα μέλη των μοναστηριών, ενώ τρόφιμα και  φάρμακα προσφέρθηκαν στους γηραιότερους και τους άπορους της τοπικής κοινότητας. Εκτεταμένες προσευχές και προσφορές έγιναν επίσης για τον Ντούνγκσε  Ρίνποτσεκαι την Τζέτσουν Ρίνποτσε από τις  μοναχές του Σάμτεν Τσε στο Κουντούνγκ χΛάκανγκ, εκ μέρους ολόκληρης της Σάνγκα. Η ημέρα ήταν γεμάτη με γιορτές και ήταν μεγάλη πηγή χαράς για όλους.
 


19 Αυγούστου 2020 - Η Παγκόσμια Σάνγκα Προσφέρει Τσέταρ για τα Γενέθλια της Μίνλινγκ Τζέτσουν Κάντρο ΡίνποτσεΥπό την άμεση καθοδήγηση της Τζέτσουν Ντέτσεν Πάλντρον, τα μέλη της Σάνγκα σε όλο τον κόσμο προσέφεραν το Τσε Ταρ (απελευθέρωση ζωής) για τα γενέθλια της Μίνλινγκ Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε, στις 19 Αυγούστου 2020. Αυτές οι προσφορές και όλη η αρετή που συγκεντρώθηκαν ήταν αφιερωμένα στην μακροζωία και τις απέραντες  δραστηριότητες της Ρίνποτσε. Ήταν συγκινητικό και πραγματικά εμπνευστικό να βλέπουμε τόσους πολλούς από την Σάνγκα να αναλαμβάνουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.
Τα μέλη της Σάνγκα από περισσότερες από 20 χώρες απελευθέρωσαν πάνω από 90.000 ζωές. Καβούρια, αστακοί, πέστροφες, εκατοντάδες μονακανθίδες, χταπόδια, αθερίνα, χελώνες και πολλά άλλα είδη ψαριών απελευθερώθηκαν σε ασφαλή νερά σε όλο τον κόσμο. Δεκάδες χιλιάδες σαλιγκάρια, μύδια, σκουλήκια, γρύλοι και πασχαλίτσες απελευθερώθηκαν επίσης από τις περιοριστικές τους συνθήκες πριν πωληθούν ως τρόφιμα ή δολώματα και απελευθερώθηκαν στους φυσικούς τους χώρους. Δόθηκε μεγάλη προσοχή για να διασφαλιστεί ότι απελευθερώθηκαν όλα σε μέρη κατάλληλα για την επιβίωσή τους, όπου η πιθανότητα να συλληφθούν ξανά είναι μικρή και όπου δεν θα προκαλέσουν διαταραχές στα τοπικά οικοσυστήματα.
Εκατοντάδες μέλη της Σάνγκα με σταθερή γενναιοδωρία, βαθιά ευγνωμοσύνη και θερμές προσευχές για τη μακροζωία της Ρίνποτσε δώρισαν σε καταφύγια ζώων, καταφύγια και οργανισμούς διάσωσης σε όλο τον κόσμο. Άλογα, κότες, κατσίκες και χοίροι χρηματοδοτήθηκαν και σώθηκαν από τα σφαγεία και τώρα θα φροντίζονται σε καταφύγια ζώων για το υπόλοιπο της ζωής τους. Δωρεές έγιναν σε διάφορα καταφύγια ζώων για τη φροντίδα και τη διατροφή πολλών γατών, σκύλων και άγριων ζώων.
Προσευχόμαστε αυτές οι συνδυασμένες προσπάθειες της Σάνγκα να απλώσουν αμέτρητα οφέλη για όλα τα όντα. Ελπίζουμε αυτό να εμπνεύσει πολλούς να αναλάβουν μια από τις μεγαλύτερες ασκήσεις όλων - να δίνουν προστασία από το φόβο σε εκείνα τα όντα που το χρειάζονται περισσότερο. Αφιερώνουμε όλη αυτή την αρετή στη μακροζωία και τις απέραντες δραστηριότητες της Ρίνποτσε. Με την πιο βαθιά ευγνωμοσύνη για όλα τα μέλη της Σάνγκα από όλο τον κόσμο και τις καρδιές μας γεμάτες χαρά, ευχαριστούμε τον κάθε έναν από εσάς που το πραγματοποιήσατε!


 
 


Χαροποίηση για τη Συνέχιση της Άσκησης του Ντάρμα Μπροστά στις Δυσκολίες

 
Με όλη τη θλίψη και τα δεινά που όλοι αντιμετωπίσαμε φέτος, ως Σάνγκα, πρέπει να χαρούμε που δεν είχαμε 'χαλαρώσει' ή απογοητευτεί από τέτοια απίστευτα δεινά. Είθε η Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσεκαι η Τζέτσουν Ντέτσεν Πάλντροννα συνεχίσουν να μας οδηγούν στο δρόμο της τελειοποίησης των συσσωρεύσεων της αρετής και της σοφίας. Με τις ευλογίες και την καθοδήγησή τους, η Σάνγκα μπόρεσε να συνεχίσει να εμβαθύνει στην άσκηση, να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη, να σώσει τις ζωές χιλιάδων όντων, να διασφαλίσει ότι ολόκληρη η Σάνγκα είναι ασφαλής και, πάνω απ' όλα, να διατηρήσει το θάρρος, την πειθαρχία, και τη θέαση του Ντάρμα μπροστά στις μεγάλες δυσκολίες. Ακολουθώντας τα παραδείγματά τους, είθε να επιμείνουμε όλοι ώστε να γίνουμε πηγές καλοσύνης, πνευματική υγείας και θάρρους σε αυτόν τον κόσμο.
 

Παρουσιάζοντας την Υπέροχη Ομάδα Dharmashri- Mindrolling International


Αυτή η ομάδα έχει συμβάλει στο συντονισμό αυτών των παγκόσμιων προσπαθειών μεταξύ των διαφόρων ομάδων της Σάνγκα στη διάρκεια αυτής της περιόδου.
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E-mail: samtentse_greece@hotmail.com
Τηλ.: +30 210 6424965 
 Κιν.: +30 6997121938,
 +30 6944106010


Αρχική Γνωριμία Νέα & Ανακοινώσεις Δραστηριότητα Ντάρμασρί Φωτογραφίες Επικοινωνία